Airina s'omple de música per Santa Cecília

Tota l'escola, des dels més petits a les més grans, va celebrar ahir la festa de Santa Cecília. Uns tocan instruments altres ballan o cantan, fent ritmes i fins i tot vam tenir una beatboxer que ha fet les delicies d'alumnes i mestres.

Els nens i nenes de Llar d'Infants i Parvulari han celebrat Sta. Cecília, patrona de la música, amb tot un seguit d'activitats com concerts, audicions, balls... Han gaudit de les actuacions de les nenes de Primària i de la mestra de Llar Rosa Freixas.

També a Parvulari han tingut la sort de gaudir de les cançons de guitarra del Pere Mas, pare de l'Abril, tot i el fred que feia al pati de dalt. Els nens estaven molt contents.

A la tarda cada curs de Primària va actuar i les nenes que toquen algun instrument ens van fer una demostració. Vam tenir de tots tipus: aire, corda, percussió...

Entre elles va actuar la Montse SolanellasAlumni d'Airina, que ens va fer una demostració de beatbox i va acompanyar amb la caixa, algunes cançons del públic. Ens va fer passar una estona molt divertida a tots.

MÉS FOTOS I VÍDEOS

Global competence
News