Pla de reobertura a Airina

A partir de la fase 2, es reobriran les aules de P3 a P5 per alumnes amb pares que treballin de manera presencial i no puguin flexibilitzar el seu horari.

Com ja sabeu, dimecres el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va explicar en roda de premsa alguns detalls de com es produirà la reobertura de les aules.

Per això, us volem explicar de manera resumida el que diu la normativa que ha aprovat el Departament i com s’aplicarà a la nostra escola a partir de la fase 2 i fins el 19 de juny. També us passem un breu qüestionari per aquelles famílies amb fills de P3 a P5 que treballin de manera presencial i estigueu interessades en portar el vostre fill/a.

En el cas de Llar romandrà tancada fins poder garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries.

PLA DE REOBERTURA DE L’ESCOLA AIRINA
Volem fer-vos arribar l'organització de L’AIRINA per a aquest pròxim període. Es tracta d'una organització que segueix la normativa de seguretat, i s'adequa en tot moment a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública. 

Docència Virtual: fins a la fi de curs, el dia 19 de juny, la docència continuarà sent telemàtica. Les tutores segueixen a la vostra disposició per a resoldre dubtes, inquietuds i continuar realitzant tutories.

La Llar d’Infants (LL0 a LL2) romandrà tancada: La nostra prioritat és garantir la salut d’alumnes i docents. Considerem que en aquesta etapa seria un risc pels més petits perquè és molt difícil acomplir les mesures de seguretat - com la distància de més de dos metres. Per fer-ho s’hauria de desnaturalitzar l’espai educatiu, amb el conseqüent greuge pels alumnes.

Aules d’Acollida de P3 a P5 a partir de la Fase II i fins el 19 de juny, per a nens amb mare i pare que treballin de manera presencial sense possibilitat de flexibilitat.

  • L'horari serà de 9 a 13h.
  • No hi haurà servei de menjador.
  • El nombre màxim d'alumnes en aquestes aules és de 8 per a P-3 i 10 per a P-4 i P-5. Seran grups estables.
  • En tot moment els nens hauran de respectar les normes de seguretat sanitària, com ara distanciament i rentada molt freqüent de mans.
  • S'haurà de prendre la temperatura diàriament al nen/a abans de sortir de casa per garantir que no té febre.
  • No està indicat l'ús de màscara per als nens menors de 6 anys.

Per a poder organitzar aquestes aules, us preguem que empleneu un questionari en cas d'estar interessats. Abans de la reobertura de les aules els interessats haureu de fer-nos arribar una declaració responsable signada pels progenitors o tutors, on autoritzeu al vostre fill/a assistir a l’escola perquè treballeu els dos sense possibilitat de flexibilitat i es garanteix que el seu carnet de vacunes està al dia, no ha tingut cap símptoma de covid-19, ni ha conviscut amb cap persona contagiada les últimes dues setmanes. Enviarem model a tots els interessats.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
*El darrer dia per lliurar el qüestionari és dimecres 27 de maig

DE 1r a 5è EPRI
En aquests cursos és pot facilitar una atenció personalitzada del tutor amb l’alumne i, si escau, la família (un únic familiar). Aquesta és una mesura excepcional i no continuada, que implicarà la planificació i programació del dia i hora .

Per evitar riscos innecessaris i tenint en compte que encara estarem en una fase d’emergència, hem previst uns horaris de recollida de material. Per recollir el material respectarem els mateixos grups de les videoconferències.

1r primària - 15 de juny
- 16h recollida material grup 1
- 16h:30 recollida material grup 2

2n primària - 16 de juny
- 16h recollida material grup 1
- 16h:30 recollida material grup 2

3r primària - 17 de juny
- 16h recollida material grup 1
- 16h:30 recollida material grup 2

4rt primària - 18 de juny
- 16h recollida material grup 1
- 16h:30 recollida material grup 2

5è primària - 19 de juny
- 16h recollida material grup 1
- 16h:30 recollida material grup 2

6è EPRI
Es pot organitzar una acció educativa presencial per tal de donar suport a la finalització d’etapa que no ha de ser necessàriament permanent ( no cal venir cada dia) –sempre de caràcter voluntari- en grups de 13 alumnes com a màxim .

Les alumnes de 6è podran venir a l’escola els dies 10 i 17 de juny de 9 a 13h. Hem preparat unes activitats per tal de que puguin despedir la seva etapa a l’Airina. (Us anirem informant)

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.

ANNEX SOBRE MESURES DE SEGURETAT


Global competence
News