From school to the world

Airina és sinònim d'anglès, a Airina l’anglès va més enllà d’una única assignatura

Som en una societat canviant on saber anglès ens obre portes arreu del món. És per això que a Airina l’anglès es un must des del principi. Els nens i nenes d’Airina conviuen amb l’anglès des que hi entren a Llar 0 fins que marxen a 6è d’EPRI.

L’anglès és una eina fonamental per al món del demà, de fet, és una habilitat imprescindible pel present que ja vivim. Ara mateix, que els nostres fills dominin la llengua anglesa ja els dóna eines per a viure oportunitats i experiències i per a superar reptes en el seu dia a dia.


Learning by doing, ens agrada pensar que les coses s’integren millor quan les aprenem perquè ens aporten un valor. Allò d’aprendre “perquè m’ho preguntaran a l’examen” ja s’ha acabat. És per això que a Airina l’anglès va més enllà d’una única assignatura, Airina és sinònim d'anglès. Perquè l'anglès a la nostra escola no és un cúmul d'hores, l'anglès és sinònim de Robòtica, de debats, d'Esport, de Música, d'amistat.

És per això, que amb totes aquestes àrees interdisciplinars, assegurem un ventall de continguts molt ampli, així com una oportunitat d’aplicar la llengua anglesa en situacions comunicatives reals i diverses. També aconseguim que li agafin estima a aquesta llengua, perquè s’ho passen bé, i això fa que hi mostrin més interès i tinguin més ganes d’aprendre’n.

Per a un nen d’Airina, l’anglès és una part més del dia a dia, com aprendre a agafar els coberts, pujar o baixar escales o sumar i restar. Des del començament de la seva educació juguen, canten, ballen, es diverteixen i fan classe en anglès. És per aquest motiu pel que l’anglès esdevé una llengua més i al sortir d’Airina els alumnes són capaços d’elaborar discursos i conversar en anglès amb naturalitat.

El 100% de l’alumnat d’Airina surt a l’últim curs amb un nivell mitjà-alt d’anglès. De fet, el 86% d’aquests té un nivell alt en Competències Bàsiques d’anglès. Tot això els dóna confiança, se senten preparats per fer front als reptes que els prepara el món globalitzat en el que viuen i que, inevitablement, els connecta a altres cultures i països on l’anglès és el canal que ens connecta a tots.